Postani stručnjakinja za oglašavanje na Facebooku i Instagramu

Nauči Facebook Ads

Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Facebook Ads. Nauči postavljati oglase na Facebooku i Instagramu. Nauči kako efikasno koristiti Facebook Ads za promociju svojeg biznisa i privlačenje klijenata. Ovo je jedna od najvrjednijih digitalnih vještina!

LEAD CAPTURE STRATEGIJE 3 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju

Sve što ti je potrebno da naučiš Facebook oglase!

Što te sve čeka u ovoj edukaciji

Cjelovito razumijevanje Facebook Ads kampanja

Prolazi kroz sve aspekte Facebook Ads kampanja, uključujući oglase na Facebooku i Instagramu, kako bi razvila sveobuhvatno znanje potrebno za uspješno oglašavanje na ovim platformama.

Korištenje remarketinga i Facebook pixela

Saznaj što je remarketing, kako koristiti Facebook pixel za praćenje konverzija i kako poboljšati kampanje na temelju podataka koje dobiješ iz ovih alata.

Praktično učenje kroz stvarne primjere

Nauči kako kreirati i optimizirati kampanje kroz praktične primjere koji će ti omogućiti brzo i učinkovito savladavanje tehnika oglašavanja na Facebooku i Instagramu.

Upravljanje algoritmima za optimizaciju kampanja

Nauči kako upravljati Facebookovim algoritmima za optimizaciju kampanja kako bi tvoji oglasi postigli maksimalne rezultate, uz niže troškove i veći povrat ulaganja.

Odabir idealnih ciljanih skupina

Nauči kako pronaći i odabrati ciljane skupine koje će donijeti najbolje rezultate za tvoje oglase, kao i kako koristiti napredne alate za segmentaciju kako bi osigurala visoku razinu uspješnosti kampanje.

Praćenje, analiza i optimizacija kampanja

Nauči kako tijekom vremena pratiti podatke, analizirati rezultate i optimizirati kampanje kako bi osigurala dugoročni uspjeh svojih Facebook i Instagram oglasa.

Primjer predavanja iz ove edukacije

Upoznavanje s Facebook Ads Manager sučeljem

Što nakon što naučiš ovu vještinu?

Zašto je vrijedno znati Facebook Ads i kako iskoristiti to znanje?

  1. U današnjem digitalnom svijetu, oglašavanje na Facebooku je ključni dio uspješne marketinške strategije. Kroz našu edukaciju, možeš naučiti kako stvoriti profitabilne kampanje koje će ti pomoći da povećaš prihode i proširiš svoj posao ili poslovanje svojih klijenata.
  2. Facebook je, uz Google, najveća platforma za oglašavanje na svijetu, što znači da je znanje Facebook Ads oglašavanja izuzetno cijenjeno i traženo. Savladavanjem ovih vještina otvaraju ti se mnoge mogućnosti u karijeri i poslovanju.
  3. Jedna od velikih prednosti znanja o Facebook Ads oglašavanju je mogućnost pokretanja vlastitog posla. S ovim znanjem, možeš kreirati efikasne marketinške kampanje za svoj online biznis, a time povećati prihode i privući nove klijente.
  4. Ako ti je draže raditi kao freelancer, znanje Facebook Ads oglašavanja ti omogućava da ponudiš svoje usluge širokom spektru klijenata koji traže stručnjakinje za oglašavanje na ovoj platformi. Freelance rad ti pruža fleksibilnost i slobodu da odabereš projekte koji te zanimaju i radeći prema vlastitom rasporedu.
  5. Uz Facebook Ads znanje, možeš se zaposliti u digitalnim agencijama ili korporacijama koje koriste ovu platformu za promociju svojih proizvoda i usluga. Tvoje vještine će biti visoko cijenjene, a možeš očekivati konkurentne plaće i mogućnosti napredovanja.
  6. Facebook Ads znanje ti omogućuje da uvijek budeš u toku s najnovijim trendovima i promjenama u digitalnom marketingu. Naučit ćeš kako prilagoditi svoje strategije kako bi ostala konkurentna i uspješna u dinamičnom online okruženju.
  7. Naša edukacija ti pruža priliku da se povežeš s drugim polaznicama koje također teže usavršavanju vještina iz Facebook Ads oglašavanja. Kroz zajedničko učenje i suradnju, možeš izgraditi svoju mrežu kontakata i pronaći nove poslovne prilike.
  8. Kroz edukaciju, naučit ćeš kako analizirati podatke i mjeriti uspješnost svojih kampanja. Ova sposobnost je ključna za donošenje informiranih odluka i kontinuirano poboljšanje svojih marketinških strategija.
  9. Facebook Ads znanje ti daje snažan temelj za daljnje usavršavanje u području digitalnog marketinga. Možeš proširiti svoje vještine na druge platforme, kao što su Instagram, LinkedIn, Twitter ili Google Ads, kako bi postala sveobuhvatna stručnjakinja za online marketing.

Course Content

Otvori sve

Uvod

Priprema
Izrada inicijalnih Facebook & Instagram kampanja
Audience Manager
Konverzije
Optimizacija Facebook & Instagram kampanja
1 of 2

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

FAQ

Odgovori na najčešća pitanja

Ova edukacija je namijenjena poduzetnicama, marketinškim stručnjakinjama i svima koji žele naučiti kako efikasno koristiti Facebook Ads platformu za promociju svojeg biznisa ili klijenata.

 

Trajanje edukacije varira ovisno o tvom tempu učenja i koliko vremena možeš posvetiti učenju. Naša edukacija je fleksibilna kako bi se prilagodila tvojim potrebama i rasporedu.

Ne moraš imati prethodno iskustvo s Facebook Ads platformom. Ova edukacija pokriva osnove i napredne tehnike, što je čini prikladnom za početnice i one koji već imaju neko iskustvo.

Facebook Ads račun je besplatan, ali troškovi oglašavanja nisu uključeni u edukaciju. Tijekom edukacije, naučit ćeš kako efikasno upravljati svojim marketinškim budžetom kako bi dobila najbolje rezultate za svoj novac.

Da, edukacija uključuje i učenje o Instagram oglašavanju, s obzirom da su Facebook i Instagram povezane platforme. Naučit ćeš kako kreirati učinkovite oglase za oba kanala.

Edukacija je fokusirana na praktično učenje. Imat ćeš priliku raditi na stvarnim projektima i kampanjama kako bi stekla vrijedno iskustvo koje će ti pomoći da brzo usavršiš svoje vještine i postaneš samopouzdana u upravljanju Facebook Ads kampanjama.

Sve ostale edukacije kojima imaš pristup uz ovu

Istraži sve edukacije koje te čekaju

Želiš li naučiti kako stvoriti privlačne vizuale bez ikakvog iskustva u dizajnu? Pridruži se našoj Canva edukaciji, gdje ćeš uz našu pomoć otkriti sve tajne...
Otkrij kako ti ChatGPT može pomoći u ostvarivanju tvojih ciljeva, od savjetovanja i učenja do pripreme za razgovore za posao i pisanja tekstova. Nauči kako...
U današnjem svijetu, zapanjujuća moć riječi nikad nije bila važnija. Nauči vještinu copywritinga i ovladaj umjetnošću prodajnog pisanja kroz ovu detaljnu edukaciju. Pridruži se i...
Ako želiš pronaći posao u brzo rastućoj digitalnoj industriji, ne gubi vrijeme i pridruži nam se na našoj edukaciji. Naučit ćemo te kako napraviti neodoljiv...
U današnjem digitalnom svijetu, sve je više mogućnosti za pokretanje uspješnih online biznisa i ostvarenje poduzetničkih snova. Ova edukacija pruža ti sve alate i znanje...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Facebook Ads. Nauči postavljati oglase na Facebooku i Instagramu. Nauči kako efikasno koristiti Facebook Ads za promociju svojeg biznisa i...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Google Ads. Nauči postavljati oglase na Google tražilici, video oglase na YouTubeu i na raznim web stranicama. Nauči kako efikasno...
Google Analytics je moćan alat koji ti omogućuje praćenje, analizu i optimizaciju web stranica i online oglašavanja. U ovoj edukaciji naučit ćeš kako ga koristiti...
Uzmi sudbinu svog Instagram profila u svoje ruke i nauči kako ga razvijati i upravljati na najučinkovitiji način. Otkrij tajne privlačenja velikog broja pratitelja te...
Želiš li pokrenuti vlastiti web shop i zaraditi novac prodajom svojih proizvoda ili usluga? Kroz ovu edukaciju naučit ćeš kako koristiti WooCommerce, popularan dodatak za...
Sanjaš o izradi vlastite web stranice, ali ne znaš odakle početi? Nauči kako jednostavno izraditi impresivnu i učinkovitu WordPress web stranicu koristeći Elementor PRO. Kroz...
Jeste li ikada sanjala o životu digitalne nomadice, radeći na vlastitim uvjetima i odabirući projekte koji te zanimaju? Pridruži se našoj edukaciji "Kako postati uspješan...
Jesi li spremna za osvajanje svijeta email marketinga? Otkrij kako MailChimp može unaprijediti tvoju marketinšku strategiju i pomoći ti ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pridruži se...

SEO

SEO je ključna vještina u današnjem digitalnom svijetu koja ti omogućuje da svoju web stranicu dovedeš na vrh Googleovih rezultata. Kroz ovu edukaciju naučit ćeš...

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

Kontakt

Imaš li pitanja? Želiš li naš savjet?

Ili se vrati na naslovnicu...

Upoznaj sve što ti je samo na klik udaljeno

Saznaj sve što ti se nudi na Digitalnom Superheroju

Digitalni Superheroj edukacije online cover 9 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju