ONLINE EDUKACIJA

Nauči Google Ads

Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Google Ads. Nauči postavljati oglase na Google tražilici, video oglase na YouTubeu i na raznim web stranicama. Nauči kako efikasno koristiti Google Ads za promociju svojeg biznisa i privlačenje klijenata. Ovo je jedna od najvrjednijih digitalnih vještina!

Digitalni Superheroj cover 602 × 339 px 4 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju

Sve što ti je potrebno da naučiš Google Ads

Što te sve čeka u ovoj edukaciji

Savladaj sve vrste Google Ads kampanja

Nauči kako kreirati i upravljati kampanjama na Google tražilici, Display mreži, YouTubeu i Performance Max kampanjama. Upoznat ćeš se s različitim vrstama oglasa i kako ih koristiti za postizanje svojih ciljeva.

Upravljanje algoritmima za optimizaciju

Otkrij kako upravljati Googleovim algoritmima za optimizaciju kako bi tvoje kampanje postigle bolje rezultate. Nauči kako prilagoditi postavke kampanje, ciljeve i strategije licitiranja kako bi maksimizirala uspjeh svojih oglasa.

Integracija s Google Analyticsom

Ovladaj tehnikama integracije Google Ads računa s Google Analyticsom kako bi pratio rezultate svojih oglasnih kampanja. Nauči kako analizirati podatke, identificirati trendove i donositi informirane odluke za unapređenje svojih oglasa.

Kreiranje privlačnih oglasa

Nauči kako kreirati oglase koji će privući pažnju i potaknuti korisnike na akciju. Upoznat ćeš se s tehnikama pisanja učinkovitih naslova, opisa i poziva na akciju, te kako dizajnirati vizuale koji će osigurati uspjeh tvojih oglasa.

Odabir najboljih ključnih riječi

Nauči kako pronaći najbolje ključne riječi koje će privući prave klijente i povećati konverzije. Ovladaj tehnikama istraživanja ključnih riječi, uključujući upotrebu Google Keyword Planner alata, kako bi tvoje kampanje bile uspješnije.

Praćenje i optimizacija kampanja tijekom vremena

Ovladaj vještinama praćenja i optimizacije svojih Google Ads kampanja tijekom vremena. Nauči kako analizirati rezultate, identificirati mogućnosti za poboljšanje i prilagoditi svoje kampanje kako bi postigla bolje rezultate i veći povrat ulaganja.

Primjer predavanja iz ove edukacije

Uvod u sučelje Google Adsa i ključne odrednice uspješnih kampanja

Što nakon što naučiš ovu vještinu?

Zašto je vrijedno znati Google Ads i kako iskoristiti to znanje?

Google Ads predstavlja ogroman potencijal za unapređenje tvog biznisa, ali i za tvoju karijeru. Ako se pitaš zašto bi trebala naučiti Google Ads i kako iskoristiti to znanje, evo nekoliko ključnih razloga koji će te inspirirati.

  1. Povećaj prihode uz profitabilne kampanje. Učenje Google Ads vještina omogućuje ti da kreiraš i optimiziraš kampanje kako bi privukla pažnju potencijalnih kupaca i povećala prihode bilo koje tvrtke.

  2. Postani dio najveće platforme za oglašavanje. Google, uz Facebook, čini najveću platformu za oglašavanje na svijetu. Nauči kako koristiti moć ovih platformi za povećanje vidljivosti svojeg biznisa ili klijenata.

  3. Univerzalno cijenjeno znanje. Google Ads znanje je vrlo cijenjeno u cijelom svijetu, što ti omogućuje rad na globalnom tržištu i razvoj međunarodne karijere.

  4. Pokreni vlastiti biznis. Ako si oduvijek željela pokrenuti vlastiti biznis, znanje Google Adsa ti omogućuje da razviješ uspješne online strategije koje će privući klijente i povećati prodaju.

  5. Postani traženi freelancer. Freelancing ti omogućuje slobodu rada odakle god želiš i odabir projekata koji te zanimaju. Google Ads znanje ti pruža priliku da postaneš tražena stručnjakinja i ostvariš svoje financijske ciljeve.

  6. Zaposli se u digitalnim agencijama ili korporacijama. Google Ads stručnjaci su uvijek u potrazi za poslom u digitalnim agencijama ili korporacijama. Nauči Google Ads i ostvari priliku za zaposlenje u stabilnom i dinamičnom radnom okruženju.

Uz našu edukaciju, možeš osigurati uspješnu budućnost u oglašavanju i ostvariti svoje snove. Učenjem Google Ads-a uložit ćeš u svoje vještine, a time i u svoju budućnost. Ne čekaj, kreni sada i otkrij svoj put uspjeha!

Course Content

Otvori sve

UVOD

Priprema
Izrada inicijalnih Google Ads kampanja
Optimizacija Google Ads kampanja
1 of 2

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

FAQ

Odgovori na najčešća pitanja

Ova edukacija je namijenjena poduzetnicama, marketinškim stručnjakinjama i svima koji žele naučiti kako efikasno koristiti Google Ads platformu za promociju svojeg biznisa ili klijenata.

Tijekom edukacije, naučit ćeš kako koristiti Google Analytics i Google Ads izvještaje za analizu rezultata svojih kampanja. To će ti omogućiti da pratiš uspješnost svojih oglasa, identificiraš područja za poboljšanje i optimiziraš kampanje za bolje rezultate.

Ne moraš imati prethodno iskustvo s Google Ads platformom. Ova edukacija pokriva osnove i napredne tehnike, što je čini prikladnom za početnice i one koji već imaju neko iskustvo.

Trajanje edukacije ovisi o tvom tempu učenja i koliko vremena možeš posvetiti savladavanju Google Ads platforme. S obzirom na sveobuhvatnost edukacije, preporučujemo da si osiguraš dovoljno vremena kako bi u potpunosti savladala sve lekcije i tehnike.

Naučit ćeš kako kreirati oglase za Google tražilicu, Display mrežu, YouTube i Performance Max kampanje. Također, naučit ćeš kako prilagoditi svoje oglase za različite ciljeve i publiku.

Ako naiđeš na poteškoće ili imaš pitanja, uvijek se možeš obratiti našoj stručnoj podršci. Tu smo da ti pomognemo i odgovorimo na sva tvoja pitanja, kako bi tvoje iskustvo učenja bilo što uspješnije i ugodnije.

Sve ostale edukacije kojima imaš pristup uz ovu

Istraži sve edukacije koje te čekaju

Želiš li naučiti kako stvoriti privlačne vizuale bez ikakvog iskustva u dizajnu? Pridruži se našoj Canva edukaciji, gdje ćeš uz našu pomoć otkriti sve tajne...
Otkrij kako ti ChatGPT može pomoći u ostvarivanju tvojih ciljeva, od savjetovanja i učenja do pripreme za razgovore za posao i pisanja tekstova. Nauči kako...
U današnjem svijetu, zapanjujuća moć riječi nikad nije bila važnija. Nauči vještinu copywritinga i ovladaj umjetnošću prodajnog pisanja kroz ovu detaljnu edukaciju. Pridruži se i...
Ako želiš pronaći posao u brzo rastućoj digitalnoj industriji, ne gubi vrijeme i pridruži nam se na našoj edukaciji. Naučit ćemo te kako napraviti neodoljiv...
U današnjem digitalnom svijetu, sve je više mogućnosti za pokretanje uspješnih online biznisa i ostvarenje poduzetničkih snova. Ova edukacija pruža ti sve alate i znanje...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Facebook Ads. Nauči postavljati oglase na Facebooku i Instagramu. Nauči kako efikasno koristiti Facebook Ads za promociju svojeg biznisa i...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Google Ads. Nauči postavljati oglase na Google tražilici, video oglase na YouTubeu i na raznim web stranicama. Nauči kako efikasno...
Google Analytics je moćan alat koji ti omogućuje praćenje, analizu i optimizaciju web stranica i online oglašavanja. U ovoj edukaciji naučit ćeš kako ga koristiti...
Uzmi sudbinu svog Instagram profila u svoje ruke i nauči kako ga razvijati i upravljati na najučinkovitiji način. Otkrij tajne privlačenja velikog broja pratitelja te...
Želiš li pokrenuti vlastiti web shop i zaraditi novac prodajom svojih proizvoda ili usluga? Kroz ovu edukaciju naučit ćeš kako koristiti WooCommerce, popularan dodatak za...
Sanjaš o izradi vlastite web stranice, ali ne znaš odakle početi? Nauči kako jednostavno izraditi impresivnu i učinkovitu WordPress web stranicu koristeći Elementor PRO. Kroz...
Jeste li ikada sanjala o životu digitalne nomadice, radeći na vlastitim uvjetima i odabirući projekte koji te zanimaju? Pridruži se našoj edukaciji "Kako postati uspješan...
Jesi li spremna za osvajanje svijeta email marketinga? Otkrij kako MailChimp može unaprijediti tvoju marketinšku strategiju i pomoći ti ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pridruži se...

SEO

SEO je ključna vještina u današnjem digitalnom svijetu koja ti omogućuje da svoju web stranicu dovedeš na vrh Googleovih rezultata. Kroz ovu edukaciju naučit ćeš...

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

Kontakt

Imaš li pitanja? Želiš li naš savjet?

Ili se vrati na naslovnicu...

Upoznaj sve što ti je samo na klik udaljeno

Saznaj sve što ti se nudi na Digitalnom Superheroju

Digitalni Superheroj edukacije online cover 9 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju