Nauči sve što trebaš znati o Google Analyticsu i iskoristi moć podataka za poboljšanje svojih marketinških rezultata

Osvajanje Google Analyticsa: Ključ za uspješan digitalni marketing

Google Analytics je moćan alat koji ti omogućuje praćenje, analizu i optimizaciju web stranica i online oglašavanja. U ovoj edukaciji naučit ćeš kako ga koristiti kako bi postigla bolje rezultate u digitalnom marketingu i povećala svoj uspjeh na internetu.

Digitalni Superheroj cover 602 × 339 px 5 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju

Sve što ti je potrebno da naučiš Google Analytics

Što te sve čeka u ovoj edukaciji

Potpuno razumijevanje Google Analyticsa

Naučit ćeš sve o Google Analyticsu, njegovim funkcijama i mogućnostima. Proći ćemo sve tipove izvještaja i pokazati ti kako ih tumačiti kako bi donijela informirane odluke u svojem digitalnom marketingu.

Ciljane publike

Naučit ćeš kako namjestiti i koristiti ciljane publike u Google Analyticsu. Time ćeš moći bolje segmentirati svoje korisnike i usmjeravati marketinške kampanje prema onima koji su najvjerojatnije zainteresirani za tvoje proizvode ili usluge.

Praktično iskustvo

Radit ćeš na praktičnom primjeru i naučiti kako postaviti Google Analytics na svoju web stranicu ili web shop. Time ćeš stjecati iskustvo potrebno za upravljanje alatom u stvarnim situacijama.

Povećanje ROI-a

S razumijevanjem i korištenjem Google Analyticsa, moći ćeš poboljšati svoje marketinške kampanje i povećati svoj povrat ulaganja (ROI). Prateći podatke, možeš prilagoditi svoje strategije kako bi povećala svoj uspjeh.

Namještanje konverzija

Naučit ćeš kako namjestiti konverzije u Google Analyticsu, što ti omogućuje praćenje važnih akcija posjetitelja na svojoj web stranici i mjerenje uspješnosti svojih marketinških kampanja.

Tražena vještina

Poznavanje Google Analyticsa je tražena vještina na tržištu rada. Kroz ovu edukaciju, stječeš znanje koje ti može pomoći u napredovanju u karijeri ili čak pokretanju vlastitog posla.

Primjer predavanja iz ove edukacije

Što je web analitika?

Što nakon što naučiš ovu vještinu?

Zašto je vrijedno znati Google Analytics i kako iskoristiti to znanje?

Digitalni marketing je sveprisutan u današnjem poslovnom svijetu, a Google Analytics je ključan alat koji omogućuje razumijevanje i optimizaciju marketinga na temelju podataka. Upravo zbog toga, poznavanje ovog alata je dragocjeno znanje koje može unaprijediti tvoju karijeru i pomoći ti da ostvariš svoje poslovne ciljeve.

  1. Praćenje podataka i optimizacija su temelji uspješnog digitalnog marketinga. Google Analytics ti omogućuje praćenje i analizu tih podataka kako bi znala koje akcije donose najbolje rezultate.

  2. Uz Google Analytics, možeš donositi informirane odluke na temelju stvarnih podataka. Ovo ti omogućuje bolju alokaciju resursa i veću učinkovitost svojih marketing kampanja.

  3. Google Analytics ti pomaže da bolje razumiješ svoju publiku, njihove preferencije i ponašanje. Ovo je ključno za kreiranje personaliziranih i relevantnih marketinških poruka.

  4. S ovim znanjem, možeš kontinuirano poboljšavati svoje marketinške strategije i taktike te se prilagoditi promjenama na tržištu i konkurenciji.

  5. Uz Google Analytics, možeš utvrditi svoje konverzijske stope i identificirati područja koja trebaju poboljšanje. Tako možeš unaprijediti svoj marketing, povećati prodaju i ostvariti veći povrat ulaganja.

  6. Google Analytics ti omogućuje da pratiš učinkovitost svojih marketing kanala i kampanja, što ti pomaže u određivanju budućih marketinških prioriteta.

  7. Profesionalci koji znaju kako koristiti Google Analytics su traženi na tržištu rada i često dobivaju bolje ponude za posao zbog ovog znanja.

  8. Uz edukaciju koju nudimo, naučit ćeš Google Analytics znatno lakše i brže, što ti omogućuje da odmah primijeniš naučeno znanje na svoj posao ili karijeru.

  9. Google Analytics je besplatan alat koji donosi ogromnu vrijednost, stoga je investiranje vremena u njegovo savladavanje dugoročno isplativo.

  10. Na kraju, svladavanje Google Analyticsa ti daje samopouzdanje i vještine potrebne za upravljanje digitalnim marketingom na temelju podataka, što te čini nezamjenjivim stručnjakom u svojem polju.

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

FAQ

Odgovori na najčešća pitanja

Google Analytics može izgledati zastrašujuće na početku, ali uz našu edukaciju i struktuirani pristup, naučit ćeš sve što trebaš znati kako bi ga koristila učinkovito. Bez obzira na prethodno iskustvo, mi ćemo ti pomoći da savladaš ovaj moćan alat.

Već nakon završetka edukacije moći ćeš primijeniti naučeno znanje na svojoj web stranici ili u svojem poslu. Naš cilj je pružiti ti praktično znanje koje možeš odmah iskoristiti.

Google Analytics je dizajniran tako da bude pristupačan čak i onima koji nemaju tehničko znanje. U našoj edukaciji, objasnit ćemo sve što trebaš znati na jednostavan način i kroz praktične primjere.

Tijekom cijele edukacije, na raspolaganju su ti stručnjaci koji će ti pomoći u razumijevanju gradiva i rješavanju problema. Slobodno im se obrati kad god ti je potrebna pomoć.

Poznavanje Google Analyticsa ti može pomoći u napredovanju na radnom mjestu ili pri pronalasku novog posla. Digitalni marketing je brzorastući sektor, a poznavanje alata kao što je Google Analytics te čini konkurentnijom na tržištu rada.

Da, imat ćeš pristup svim edukacijskim materijalima čak i nakon završetka edukacije. To ti omogućuje da se uvijek možeš vratiti i ponovno pregledati gradivo ako ti je potrebno.

Sve ostale edukacije kojima imaš pristup uz ovu

Istraži sve edukacije koje te čekaju

Želiš li naučiti kako stvoriti privlačne vizuale bez ikakvog iskustva u dizajnu? Pridruži se našoj Canva edukaciji, gdje ćeš uz našu pomoć otkriti sve tajne...
Otkrij kako ti ChatGPT može pomoći u ostvarivanju tvojih ciljeva, od savjetovanja i učenja do pripreme za razgovore za posao i pisanja tekstova. Nauči kako...
U današnjem svijetu, zapanjujuća moć riječi nikad nije bila važnija. Nauči vještinu copywritinga i ovladaj umjetnošću prodajnog pisanja kroz ovu detaljnu edukaciju. Pridruži se i...
Ako želiš pronaći posao u brzo rastućoj digitalnoj industriji, ne gubi vrijeme i pridruži nam se na našoj edukaciji. Naučit ćemo te kako napraviti neodoljiv...
U današnjem digitalnom svijetu, sve je više mogućnosti za pokretanje uspješnih online biznisa i ostvarenje poduzetničkih snova. Ova edukacija pruža ti sve alate i znanje...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Facebook Ads. Nauči postavljati oglase na Facebooku i Instagramu. Nauči kako efikasno koristiti Facebook Ads za promociju svojeg biznisa i...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Google Ads. Nauči postavljati oglase na Google tražilici, video oglase na YouTubeu i na raznim web stranicama. Nauči kako efikasno...
Google Analytics je moćan alat koji ti omogućuje praćenje, analizu i optimizaciju web stranica i online oglašavanja. U ovoj edukaciji naučit ćeš kako ga koristiti...
Uzmi sudbinu svog Instagram profila u svoje ruke i nauči kako ga razvijati i upravljati na najučinkovitiji način. Otkrij tajne privlačenja velikog broja pratitelja te...
Želiš li pokrenuti vlastiti web shop i zaraditi novac prodajom svojih proizvoda ili usluga? Kroz ovu edukaciju naučit ćeš kako koristiti WooCommerce, popularan dodatak za...
Sanjaš o izradi vlastite web stranice, ali ne znaš odakle početi? Nauči kako jednostavno izraditi impresivnu i učinkovitu WordPress web stranicu koristeći Elementor PRO. Kroz...
Jeste li ikada sanjala o životu digitalne nomadice, radeći na vlastitim uvjetima i odabirući projekte koji te zanimaju? Pridruži se našoj edukaciji "Kako postati uspješan...
Jesi li spremna za osvajanje svijeta email marketinga? Otkrij kako MailChimp može unaprijediti tvoju marketinšku strategiju i pomoći ti ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pridruži se...

SEO

SEO je ključna vještina u današnjem digitalnom svijetu koja ti omogućuje da svoju web stranicu dovedeš na vrh Googleovih rezultata. Kroz ovu edukaciju naučit ćeš...

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

Kontakt

Imaš li pitanja? Želiš li naš savjet?

Ili se vrati na naslovnicu...

Upoznaj sve što ti je samo na klik udaljeno

Saznaj sve što ti se nudi na Digitalnom Superheroju

Digitalni Superheroj edukacije online cover 9 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju