Savladaj osnove izrade web shopa uz WooCommerce i započni svoje putovanje u svijet e-trgovine

Izrada web shopa na WordPressu i WooCommerceu

Želiš li pokrenuti vlastiti web shop i zaraditi novac prodajom svojih proizvoda ili usluga? Kroz ovu edukaciju naučit ćeš kako koristiti WooCommerce, popularan dodatak za WordPress, kako bi stvorila funkcionalan i privlačan web shop. Ne čekaj, tvoja e-trgovina je samo nekoliko koraka udaljena!

Digitalni Superheroj cover 602 × 339 px 8 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju

Sve što ti je potrebno da naučiš izradu web shopa

Što te sve čeka u ovoj edukaciji

Savladaj osnove WooCommercea

Nauči osnove WooCommercea – vodeće e-commerce platforme za WordPress. Upoznat ćeš se s osnovama platforme, kako se koristi te kako ju prilagoditi svojim potrebama.

Koristi Elementor PRO dodatak

Iskoristi mogućnosti Elementor PRO dodatka za kreiranje atraktivnog i responzivnog dizajna. Upoznat ćeš se s naprednim opcijama ovog dodatka i kako ih primijeniti na svojoj web stranici.

Radna domena tijekom edukacije

Tijekom edukacije dobit ćeš priliku raditi na stvarnoj domeni koju ćeš koristiti za svoj web shop. Ovo ti omogućuje da odmah počneš graditi svoju e-trgovinu bez dodatnog ulaganja.

Integriraj sigurne načine plaćanja

Osiguraj sigurnost svojim kupcima integrirajući najpopularnije načine plaćanja. Nauči kako postaviti PayPal, kartično plaćanje i druge metode kako bi tvoj web shop bio spreman za prihvat globalnih kupaca.

Dodaj proizvode i kategorije

Ovladaj tehnikama dodavanja proizvoda i kategorija, kako bi tvoj web shop bio pregledan i jednostavan za navigaciju. Nauči kako upravljati zalihama, cijenama i fotografijama proizvoda.

SEO i marketing za web shop

Nauči kako optimizirati svoj web shop za tražilice i privući što više posjetitelja. Upoznat ćeš se s tehnikama SEO optimizacije, email marketinga i društvenih mreža kako bi tvoj online biznis bio uspješan.

Primjer predavanja iz ove edukacije

Namjesti uvodne WooCommerce postavke

Što nakon što naučiš ovu vještinu?

Zašto je vrijedno znati izradu web shopa i kako iskoristiti to znanje?

U današnjem digitalnom svijetu, poznavanje izrade web shopa može biti ključno za uspjeh tvoje poslovne karijere. Internet prodaja raste iz godine u godinu, što znači da je tržište e-trgovine veće i konkurentnije nego ikad. Ako želiš biti konkurentna na tržištu, nužno je savladati vještinu izrade web shopa.

Poznavanje WooCommercea otvara vrata brojnim mogućnostima u karijeri. Možeš raditi kao slobodni stručnjak, pomagati drugim poduzećima u izradi njihovih web shopova ili čak pokrenuti vlastiti online biznis. Izrada web shopa omogućuje ti da ostvariš svoje snove i ostvariš financijsku slobodu.

Uz edukaciju izrade web shopa, naučit ćeš kako prilagoditi svoj online dućan specifičnim potrebama svojih kupaca. Ne moraš se oslanjati na generičke predloške koji ne odražavaju jedinstvenost tvoje marke. Naprotiv, moći ćeš kreirati jedinstveno i privlačno korisničko iskustvo koje će privući kupce.

Mnogi poduzetnici ne znaju da je brzina učitavanja stranice ključna za uspješan web shop. Tijekom ove edukacije naučit ćeš kako optimizirati svoju web stranicu kako bi se brže učitavala, što će rezultirati višim stopama konverzije i zadovoljnijim kupcima.

Zanimljiva činjenica koju mnogi ne znaju jest da se 56% svjetske online prodaje obavlja putem pametnih telefona. Uz ovu edukaciju, naučit ćeš kako osigurati da je tvoj web shop prilagođen mobilnim uređajima, što će ti pomoći da zadovoljiš potrebe sve većeg broja mobilnih kupaca.

3 načina kako iskoristiti znanje o izradi web shopa

1. Pokreni svoj uspješan web shop

Ako si oduvijek sanjala o pokretanju vlastitog online biznisa, sada je pravo vrijeme za to. Znanje o izradi web shopa može ti omogućiti da ostvariš svoje poduzetničke snove i pokreneš uspješan web shop. Razmisli o svojim strastima i interesima te odaberi proizvode ili usluge koje želiš ponuditi. Uz edukaciju o izradi web shopa na WooCommerceu, naučit ćeš sve potrebne vještine kako bi tvoj web shop privukao kupce i osigurao ti zaradu. Zamisli sebe kako živiš život svojih snova, zarađujući od svog online biznisa i uživajući u fleksibilnosti rada.

2. Postani traženi freelancer

Znanje o izradi web shopa otvara vrata prema svijetu freelancinga. Razne tvrtke i pojedinci traže stručnjake koji mogu kreirati i održavati njihove web shopove. Nakon što savladaš vještine izrade web shopa kroz našu edukaciju, možeš ponuditi svoje usluge kao freelancer i ostvariti slobodu rada od kuda god želiš. Postani nezavisna, financijski sigurna i odaberi projekte koji te zaista zanimaju. Tvoje znanje i iskustvo mogu te odvesti daleko, otvarajući ti mogućnosti za ostvarenje svojih profesionalnih ciljeva.

3. Zaposli se u digitalnoj agenciji

Ako te privlači rad u timu, znanje o izradi web shopa može ti omogućiti zaposlenje u digitalnoj agenciji koja pruža usluge izrade web shopova. Takve agencije često traže talentirane osobe sa znanjem o WooCommerceu i Elementoru PRO, pa će naša edukacija povećati tvoje šanse za pronalaženje posla u ovom dinamičnom i rastućem sektoru. Uživaj u stabilnosti zaposlenja, prilici za napredovanje i prilici da radiš na raznovrsnim projektima s klijentima širom svijeta.

Znanje o izradi web shopa može ti pružiti brojne mogućnosti i transformirati tvoju karijeru. Uz našu edukaciju, možeš osigurati svijetlu budućnost za sebe i ostvariti svoje snove. Ne čekaj, kreni sada i otkrij svoj put uspjeha!

Course Content

Otvori sve

Uvod

Priprema
Temeljne postavke
Izrada profesionalnog web shopa
Dovršavanje profesionalnog web shopa
Marekting i povećanje prodaje web shopa
Zaključak

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

FAQ

Odgovori na najčešća pitanja

Ne, ova edukacija je prilagođena početnicima. Kroz korak-po-korak upute, naučit ćeš sve što ti je potrebno za izradu web shopa.

Ne moraš kupiti Elementor PRO dodatak, jer tijekom edukacije imaš priliku raditi s ovim dodatkom bez dodatnih troškova pod našom licencom. Nakon završetka edukacije, možeš odlučiti želiš li ga kupiti kako bi ga koristila na svojoj radnoj domeni ili za buduće projekte.

Tijekom edukacije dobit ćeš pristup radnoj domeni na kojoj ćeš moći odmah početi graditi svoj web shop. Radna domena je uključena u cijenu edukacije i omogućava ti praktično učenje kroz izradu stvarnog web shopa.

Ukoliko naiđeš na poteškoće ili imaš pitanja, uvijek se možeš obratiti našoj stručnoj podršci. Tu smo da ti pomognemo i odgovorimo na sva tvoja pitanja. Tu smo ti na raspolaganju 24/7.

Trajanje edukacije ovisi o tvom tempu učenja i koliko vremena možeš posvetiti izradi web shopa. Imajući u vidu da edukacija pokriva sve aspekte izrade web shopa na WooCommerce platformi, preporučujemo da si osiguraš dovoljno vremena kako bi u potpunosti savladala sve lekcije.

Ova edukacija je fokusirana na WooCommerce kao platformu za izradu web shopa. Ako želiš izraditi web shop na drugoj platformi, preporučujemo da istražiš druge edukacije koje pokrivaju druge platforme. No, imaj na umu da je WooCommerce jedna od najpopularnijih e-commerce platformi zbog svoje fleksibilnosti i jednostavnosti korištenja, što je čini idealnom za početnike.

Sve ostale edukacije kojima imaš pristup uz ovu

Istraži sve edukacije koje te čekaju

Želiš li naučiti kako stvoriti privlačne vizuale bez ikakvog iskustva u dizajnu? Pridruži se našoj Canva edukaciji, gdje ćeš uz našu pomoć otkriti sve tajne...
Otkrij kako ti ChatGPT može pomoći u ostvarivanju tvojih ciljeva, od savjetovanja i učenja do pripreme za razgovore za posao i pisanja tekstova. Nauči kako...
U današnjem svijetu, zapanjujuća moć riječi nikad nije bila važnija. Nauči vještinu copywritinga i ovladaj umjetnošću prodajnog pisanja kroz ovu detaljnu edukaciju. Pridruži se i...
Ako želiš pronaći posao u brzo rastućoj digitalnoj industriji, ne gubi vrijeme i pridruži nam se na našoj edukaciji. Naučit ćemo te kako napraviti neodoljiv...
U današnjem digitalnom svijetu, sve je više mogućnosti za pokretanje uspješnih online biznisa i ostvarenje poduzetničkih snova. Ova edukacija pruža ti sve alate i znanje...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Facebook Ads. Nauči postavljati oglase na Facebooku i Instagramu. Nauči kako efikasno koristiti Facebook Ads za promociju svojeg biznisa i...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Google Ads. Nauči postavljati oglase na Google tražilici, video oglase na YouTubeu i na raznim web stranicama. Nauči kako efikasno...
Google Analytics je moćan alat koji ti omogućuje praćenje, analizu i optimizaciju web stranica i online oglašavanja. U ovoj edukaciji naučit ćeš kako ga koristiti...
Uzmi sudbinu svog Instagram profila u svoje ruke i nauči kako ga razvijati i upravljati na najučinkovitiji način. Otkrij tajne privlačenja velikog broja pratitelja te...
Želiš li pokrenuti vlastiti web shop i zaraditi novac prodajom svojih proizvoda ili usluga? Kroz ovu edukaciju naučit ćeš kako koristiti WooCommerce, popularan dodatak za...
Sanjaš o izradi vlastite web stranice, ali ne znaš odakle početi? Nauči kako jednostavno izraditi impresivnu i učinkovitu WordPress web stranicu koristeći Elementor PRO. Kroz...
Jeste li ikada sanjala o životu digitalne nomadice, radeći na vlastitim uvjetima i odabirući projekte koji te zanimaju? Pridruži se našoj edukaciji "Kako postati uspješan...
Jesi li spremna za osvajanje svijeta email marketinga? Otkrij kako MailChimp može unaprijediti tvoju marketinšku strategiju i pomoći ti ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pridruži se...

SEO

SEO je ključna vještina u današnjem digitalnom svijetu koja ti omogućuje da svoju web stranicu dovedeš na vrh Googleovih rezultata. Kroz ovu edukaciju naučit ćeš...

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

Kontakt

Imaš li pitanja? Želiš li naš savjet?

Ili se vrati na naslovnicu...

Upoznaj sve što ti je samo na klik udaljeno

Saznaj sve što ti se nudi na Digitalnom Superheroju

Digitalni Superheroj edukacije online cover 9 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju