Otkrij tajne uspjeha u freelancingu uz Davora Debrecina i stekni slobodu digitalnog nomada

Kako postati uspješan freelancer

Jeste li ikada sanjala o životu digitalne nomadice, radeći na vlastitim uvjetima i odabirući projekte koji te zanimaju? Pridruži se našoj edukaciji “Kako postati uspješan freelancer” i nauči sve što trebaš znati da bi započela uspješnu freelancing karijeru. Pod vodstvom iskusnog mentora Davora Debrecina, koji je osnovao digitalnu agenciju s preko 700 klijenata, otkrij kako pronaći svoju nišu, organizirati posao i privući zadovoljne klijente.

Digitalni Superheroj cover 602 × 339 px 11 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju

Sve što ti je potrebno da naučiš Canvu!

Što te sve čeka u ovoj edukaciji

Odabir idealne niše

Nauči kako pronaći i odabrati svoju savršenu nišu, onu koja odgovara tvojim vještinama i interesima te ima potencijal za uspjeh na tržištu.

Organizacija posla i projekata

Nauči kako učinkovito organizirati svoj rad, postaviti prioritete i upravljati vremenom kako bi postigla bolje rezultate i zadovoljila svoje klijente.

Pronalaženje prvih klijenata

Otkrij kako pronaći svoje prve klijente, kako se predstaviti i uspostaviti povjerenje te kako izgraditi svoj poslovni portfelj.

Prodajne tehnike i marketing

Otkrij posebne metode koje su Davoru i njegovom timu omogućile da pridobiju toliko klijenata te kako ih možeš primijeniti u svojoj freelancing karijeri.

Upravljanje očekivanjima klijenata

Saznaj kako uspješno upravljati očekivanjima klijenata, kako pružiti izvrsnu uslugu i izgraditi dugotrajne poslovne odnose.

Rješavanje problema s klijentima

Saznaj kako prepoznati i riješiti probleme s klijentima, kako izbjeći loše klijente i očuvati svoju profesionalnost.

Kopiraj naše korisne predloške

Dobi pristup raznovrsnim predlošcima koji će ti pomoći u komunikaciji s klijentima, pisanju ponuda i upravljanju projektima.

Postavljanje cijene

Nauči kako odrediti pravu cijenu za svoje usluge, kako pregovarati s klijentima i osigurati da zaradiš koliko vrijediš.

Postizanje slobode digitalne nomadice

Nauči kako postići slobodu digitalne nomadice, putovati i raditi gdje god želiš, te kako balansirati poslovni i privatni život uživajući u prednostima freelancinga.

Primjer predavanja iz ove edukacije

Što je freelancing i koje su prednosti?

Što nakon što naučiš ovu vještinu?

Zašto je vrijedno postati freelancer i kako iskoristiti tu priliku?

  1. Freelancing ti omogućuje financijsku slobodu i fleksibilnost, jer ti sama određuješ cijene svojih usluga i kontroliraš svoje prihode.
  2. Kao freelancer, možeš odabrati klijente s kojima želiš raditi i tako kreirati posao koji te zaista ispunjava.
  3. Rad na različitim projektima i u različitim industrijama omogućava ti razvoj vlastitih vještina i stjecanje širokog spektra iskustava.
  4. Freelancing ti pruža priliku da postaneš digitalna nomadica, putuješ svijetom i radiš gdje god želiš, bez obzira na mjesto boravka.
  5. S našom edukacijom, brže ćeš naučiti kako se uspješno nositi s izazovima freelancinga i kako pronaći svoje prve klijente.
  6. Uz edukaciju, dobit ćeš pristup predlošcima i alatima koji će ti olakšati poslovanje i ubrzati tvoj put do uspjeha.
  7. Freelancing ti omogućuje ravnotežu između poslovnog i privatnog života, jer ti sama određuješ svoje radno vrijeme i obaveze.
  8. Kao freelancer, imaš priliku raditi na projektima koji te zaista zanimaju i u kojima pronalaziš strast.
  9. Freelancing je iznimno tražena i cijenjena karijera u cijelom svijetu, što ti otvara vrata za međunarodnu suradnju i razvoj.
  10. Nauči sve što ti treba kako bi postala uspješni freelancer, ostvarila svoje snove i iskoristila priliku za bolji i ispunjeniji život.

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

FAQ

Odgovori na najčešća pitanja

Ne moraš nužno imati iskustvo u određenoj industriji, ali bit će ti lakše ako već imaš neke vještine i znanja koje možeš ponuditi klijentima. Edukacija će ti pomoći da otkriješ svoju nišu i kako unaprijediti svoje vještine.

U edukaciji ćemo pokriti razne tehnike i alate koji će ti pomoći da bolje upravljaš vremenom, postaviš prioritete i organiziraš posao kako bi postigla bolje rezultate i zadovoljila svoje klijente.

To ovisi o tvojoj predanosti i naporima koje ulažeš u marketing i komunikaciju s potencijalnim klijentima. S našim alatima i tehnikama, možeš ubrzati proces i privući svoje prve klijente brže nego što misliš.

Naučit ćemo te kako prepoznati i rješavati probleme s klijentima, kako izbjeći loše klijente i očuvati svoju profesionalnost u svim situacijama.

U edukaciji ćemo ti pomoći da odrediš pravu cijenu za svoje usluge, kako pregovarati s klijentima i osigurati da zaradiš koliko vrijediš.

Apsolutno! S pravim vještinama, znanjima i pristupom, možeš postići slobodu digitalnog nomada, raditi i putovati gdje god želiš, te uživati u blagodatima freelancinga.

Sve ostale edukacije kojima imaš pristup uz ovu

Istraži sve edukacije koje te čekaju

Želiš li naučiti kako stvoriti privlačne vizuale bez ikakvog iskustva u dizajnu? Pridruži se našoj Canva edukaciji, gdje ćeš uz našu pomoć otkriti sve tajne...
Otkrij kako ti ChatGPT može pomoći u ostvarivanju tvojih ciljeva, od savjetovanja i učenja do pripreme za razgovore za posao i pisanja tekstova. Nauči kako...
U današnjem svijetu, zapanjujuća moć riječi nikad nije bila važnija. Nauči vještinu copywritinga i ovladaj umjetnošću prodajnog pisanja kroz ovu detaljnu edukaciju. Pridruži se i...
Ako želiš pronaći posao u brzo rastućoj digitalnoj industriji, ne gubi vrijeme i pridruži nam se na našoj edukaciji. Naučit ćemo te kako napraviti neodoljiv...
U današnjem digitalnom svijetu, sve je više mogućnosti za pokretanje uspješnih online biznisa i ostvarenje poduzetničkih snova. Ova edukacija pruža ti sve alate i znanje...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Facebook Ads. Nauči postavljati oglase na Facebooku i Instagramu. Nauči kako efikasno koristiti Facebook Ads za promociju svojeg biznisa i...
Nauči izrađivati profesionalne kampanje kroz Google Ads. Nauči postavljati oglase na Google tražilici, video oglase na YouTubeu i na raznim web stranicama. Nauči kako efikasno...
Google Analytics je moćan alat koji ti omogućuje praćenje, analizu i optimizaciju web stranica i online oglašavanja. U ovoj edukaciji naučit ćeš kako ga koristiti...
Uzmi sudbinu svog Instagram profila u svoje ruke i nauči kako ga razvijati i upravljati na najučinkovitiji način. Otkrij tajne privlačenja velikog broja pratitelja te...
Želiš li pokrenuti vlastiti web shop i zaraditi novac prodajom svojih proizvoda ili usluga? Kroz ovu edukaciju naučit ćeš kako koristiti WooCommerce, popularan dodatak za...
Sanjaš o izradi vlastite web stranice, ali ne znaš odakle početi? Nauči kako jednostavno izraditi impresivnu i učinkovitu WordPress web stranicu koristeći Elementor PRO. Kroz...
Jeste li ikada sanjala o životu digitalne nomadice, radeći na vlastitim uvjetima i odabirući projekte koji te zanimaju? Pridruži se našoj edukaciji "Kako postati uspješan...
Jesi li spremna za osvajanje svijeta email marketinga? Otkrij kako MailChimp može unaprijediti tvoju marketinšku strategiju i pomoći ti ostvariti svoje poslovne ciljeve. Pridruži se...

SEO

SEO je ključna vještina u današnjem digitalnom svijetu koja ti omogućuje da svoju web stranicu dovedeš na vrh Googleovih rezultata. Kroz ovu edukaciju naučit ćeš...

Postani Digitalni Superheroj!

Za samo €29 mjesečno postani član Digitalnog Superheroja i ostvari pristup svim edukacijama, podršci, zadacima, novostima i webinarima uživo. Otkaži kad god želiš, uz mogućnost povrata uplate unutar 14 dana nakon uplate. Iskoristi priliku i postani dio najbolje zajednice za postizanje digitalnih i poslovnih ciljeva!

Posebna ponuda!

Uplati €29 i dodat ćemo ti 2 tjedna free. Uživaj u svim pogodnostima Digitalnog Superheroja punih 6 tjedana od uplate!

Kontakt

Imaš li pitanja? Želiš li naš savjet?

Ili se vrati na naslovnicu...

Upoznaj sve što ti je samo na klik udaljeno

Saznaj sve što ti se nudi na Digitalnom Superheroju

Digitalni Superheroj edukacije online cover 9 - grafika koju koristimo na Digitalnom Superheroju